Finanszírozási forrás saját tulajdonú ingatlan vásárlásához, majd bővítéséhez, felújításához.

A Fabafabak Kft vállalkozást 2011. évben alapították, fabútorok, fabútor elemek gyártása és kiskereskedelme céljából. Nemzetközi kapcsolatai jelentősek, német és szlovén partnerei is vannak. A gyártási és raktározási tevékenység eddig bérelt helyiségben folyt. A megrendelésszám növekedése és a költséghatékonyság figyelembe vétele miatt is szükségessé vált, hogy saját tulajdonú ingatlant vásároljanak, melyben lehetővé válik a termelés bővülése. Ezen elképzeléséhez az ügyfél talált egy megfelelő helyen levő 283m2 alapterületű műhelyt, melyet átalakítva, felújítva megvalósíthatná elképzeléseit, céljait. Ekkor felkereste irodánkat, hogy segítsünk terveikhez finanszírozási forrást találni.

A finanszírozási tanácsadást követően, - melyben megvizsgálták, hogy a vállalkozás megfelel a program követelményeinek- 2 egymást követő évben is beadták pályázatukat a Kombinált Mikrohitel programra, melyeket el is nyertek, és sikerült két ütemben megvalósítani a komplett beruházási elképzeléseiket:

- Ingatlan vásárlás
- Ingatlan felújítás, bővítés, korszerűsítés

Ez speciális támogatás mikrovállalkozások részére, mely keretében a 100 %-os beruházási értékből 45 % vissza nem térítendő támogatást és további 45 % kedvezményes hitelt kaphat a „Új Széchenyi terv kombinált mikrohitel program” keretében melyet az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) finanszíroz a kohéziós politika keretében.

A vállalkozás a finanszírozásnak köszönhetően bővíteni tudja termelési volumenét, nagyobb és saját üzemcsarnokai vannak, ezáltal növeli árbevételét.

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


nyugatdunantul.mva.hu

Pályázatok:
ZMVA a Facebook-on

Nemzeti Kisvállalkozás-fejlesztő Konzorcium

Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light

ZMVA Bemutatkozás

ZMVA Bemutatkozás

SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 


Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő, Kedd, Szerda,
Csütörtök: 8.00–16.00h.
Péntek: 8.00–14.00h.

  Povered by webskimo  ...