Finanszírozási forrás új termékcsoport bevezetéséhez

Horváth László 1992 óta zöldség-gyümölcs nagykereskedéssel foglalkozik. Emellett a családjával 3,5 ha-on almát termesztenek. Az alma tárolására korszerű hűtőházak állnak a vállalkozó rendelkezésére.

Jelenleg 7 megyében végez kiszállítást gépjárműveivel, valamint heti 4 alkalommal Budapesten is szolgál ki partnereket. Számos magyarországi nagykereskedelmi hálózattal áll partneri kapcsolatban.

A vállalkozás új termékcsoportot kíván bevezetni a piacra. Ezen új termék bevezetésének finanszírozására szeretné fordítani a vállalkozó a hitelt.

A finanszírozási tanácsadást követően, - melyben megvizsgálták, hogy a vállalkozás megfelel a program követelményeinek beadták pályázatukat a Mikrohitel programra, melyet el is nyertek, és sikerült megvalósítani terveiket.

Az „Országos és Helyi Mikrohitel Alap” program célja, hogy segítségével mikro-, kis- és középvállalkozások számára jobb finanszírozáshoz való hozzáférést biztosítsanak. A Mikrohitel Program egy speciális támogatás mikrovállalkozások részére, melyet az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) finanszíroz a kohéziós politika keretében.

A vállalkozás a finanszírozásnak köszönhetően technológiai fejlesztést valósított meg, mellyel új termékcsoportot tudott bevezetni a piacra, ezáltal új piacokat ért el és növelte versenyképességét.

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


nyugatdunantul.mva.hu

Pályázatok:
ZMVA a Facebook-on

Nemzeti Kisvállalkozás-fejlesztő Konzorcium

Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light

ZMVA Bemutatkozás

ZMVA Bemutatkozás

SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 


Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő, Kedd, Szerda,
Csütörtök: 8.00–16.00h.
Péntek: 8.00–14.00h.

  Povered by webskimo  ...