Energiatudatos szemléletformálás Zalakaroson

When

2020. augusztus 12.    
13:00 - 21:00

Where

Zalakaros, Gyógyfürdő tér
Gyógyfürdő tér, Zalakaros

Környezettudatosság és energiahatékonyság szellemében szervez ingyenes roadshowt a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, 2020.08.12-én Zalakaros fürdővárosában.

A rendezvény során számos érdekességet, szemléltető előadást hallhatnak az érdeklődők; az otthonaink, az állami és oktatási intézményeink használata során felmerülő energetikai kérdésekről, az iskolák energiatudatosságáról, valamint néhány Zala megyei iskola energetikai fejlesztési lehetőségeiről, annak szemléltetéséről egy online applikáció segítségével. A roadshow keretein belül egy kellemes öko sétára is invitálják az érdeklődőket a rendezők.
A program során előtérbe kerülnek a közel nulla energetikai igényű épületekre vonatkozó európai uniós és a hazai jogszabályok alkalmazásának körülményei, az épületek energiafelhasználásával kapcsolatos információk, költségoptimalizálás és egyéb épületenergetikai ismeretek, amelyekről a témában jártas szakértő fog előadást tartani.

Az ingyenes rendezvény során számos ötletes, ügyességi és interaktív játékkal is várják a gyermekeket és felnőtteket egyaránt a szervezők.
Az információs, szemléletformáló rendezvény célja, az épületeink energiatudatos üzemeltetése, az energiafelhasználás csökkentése, valamint a megújuló energia felhasználása.

Alapítványunk bízik abban, hogy a rendezvény hozzájárul a kompetens és felelős magatartás elterjedéséhez az energiatudatos életmód értékeinek és eszközeinek népszerűsítésével.

A „Környezet és energiahatékonyság fejlesztés finanszírozása oktatási intézményekben”- FEEDSCHOOLS című, CE1014 számú projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

Várjuk szeretettel az érdeklődőket az alábbi elérhetőségen:

Kozma Tímea

Keressen minket!

Telefon
+36 92 316 033

E-mail

Ügyfélszolgálat
8900 Zalaegerszeg, Köztársaság u. 17.
8360 Keszthely, Szalasztó utca 22.
8960 Lenti, Deák Ferenc utca 4.
8800 Nagykanizsa, Sugár utca 10.

Ügyfélfogadás
Hétfő – Csütörtök: 08:00–15:30
Péntek: 8:00–14:00

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kövessen minket!