COVID-19 szolgáltatások

Tisztelt Partnerünk!

A COVID-19 járvány gazdaságra gyakorolt negatív hatásainak mérséklésére Magyarország Kormánya számos gazdasági mentőintézkedést foganatosított az elmúlt hetekben.

Ezzel párhuzamosan a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a pénzügyi szolgáltatások mellett most olyan területen szeretne támogatást nyújtani a megye vállalkozásainak, amelyek a járványügyi veszélyhelyzet miatt kialakított új üzletmenet hatékonyabbá tételében segítenek.

Célunk, hogy szolgáltatásaink rámutassanak, a kényszer szülte megoldások inkább új piaci lehetőséget jelentenek a vállalkozásoknak.

Marketing és PR

A veszélyhelyzet miatt számos vállalkozás új területre terelte szolgáltatását, például webáruház kialakításával, vagy kiszállítási szolgáltatással a személyes értékesítés helyett. Lehetőséget adunk a ZMVA honlapján, hírleveleiben, közösségi média felületén ezen új szolgáltatások népszerűsítésére, a potenciális ügyfelek elérésére.

Vállalati tanácsadás

Az új üzletmenet, az online értékesítés kialakítása ismeretlen terület a vállalkozások számára. Új értékesítési technikák, informatikai eszközök használatára van szükség a tevékenység folytatására.

Szakembereink  az alábbi témákban állnak rendelkezésre: webáruház létrehozás, online értékesítés, jogszabályi megfelelés.

Online tréningek

Soha ilyen fontos nem volt az egyéni fejlődés, a képzés. Az új ismeretek segítenek az új kihívások könnyebb legyőzésében.

Online tréningeket kínálunk a következő témákban: social media platformok üzleti használata, home-office, időgazdálkodás.

Coach szolgáltatás

A vállalkozás vezetése veszélyhelyzetben extra terhelést jelent a vállalkozás vezetője számára. Coach szolgáltatásunkban az alábbi területekre koncentrálunk: elakadások megoldásához szükséges belső tartalékok feltárása, stresszkezelés, probléma helyet megoldásfókuszú gondolkodás.

Arra kérem, jelezze felénk, a felsoroltak közül mely terület érdekelné Önt. 

„Először is köszönöm, hogy részt vehettem az előadáson, inspiráló volt számomra, s megkaptam az anyagot is. Az előadás közben lehetőségem nyílt arra, hogy szembesüljek: vállalkozás vezetőként mit csinálok jól, vagy épp hol vannak hiányosságaim. Jól felépített, közvetlen hangvételű és gyakorlati megoldásokat is kínáló anyagot osztott meg velünk. Rajtunk múlik mit építünk be a cégvezetésbe, mit használunk jó érzéssel. A fejlődési irányra is kaptunk lehetőségeket, szinte kötelezően elvégzendő feladatokat - már ha valaki ezt észre vette. Nagyon tetszett a konyhai háttér és a póló, igazodva a jelenlegi helyzethez, nem túltrillázva a dolgot. Az előadás levezetése, az elmondottak átadása, a hangszín, nyugodt, profi szakember benyomását keltette, melyen keresztül megmutatkozott a szakmai tapasztalat. A technika rendben volt, gyors csatlakozás, kiváló kép és hangminőség volt jellemző. Összességében eddig az egyik legjobb online előadás, amiben részt vehettem.”
Kőhalmi Balázs
Ügyvezető, Ars Ludus Bt.

Ügyfélszolgálat
8900 Zalaegerszeg, Köztársaság u. 17.

Ügyfélfogadás
Hétfő: 13:00–15:30
Kedd: 8:00–12:00 és 13:00–15:30
Szerda: nincs
Csütörtök: 8:00–12:00 és 13:00–15:30
Péntek: 8:00–12:00

E-mail

Elsőkézből értesülne a legújabb hírekről, pályázati lehetőségekről?

 

Loading
Kövessen minket!