Fedezze fel az MBH Bank Kisvállalkozói ajánlóprogramját, ahol minden sikeres2 új Ügyfél ajánlásért 60 000 Ft jóváírást kap, összesen akár 300 000 Ft-ig1! Ön és vállalkozó ismerősei is profitálhatnak:Hozza ki a legtöbbet kapcsolataiból!

Ajánlja az MBH szolgáltatáscsomagjait és segítsen vállalkozó ismerőseinek megtalálni a legjobb pénzügyi megoldásokat, miközben Ön is profitál.


 

Üdvözlettel:
MBH Bank

 

A promóció 2024. április 16. és június 30. között érvényes.
Jelen tájékoztatás kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek.

A feltételeket teljeskörűen teljesítő ügyfél sikeres ajánlásonként, az ajánlások ellenőrzését követően 60 000 Ft (maximum 5 ajánlás esetén 300 000 Ft) jóváírást kap az általa megjelölt pénzforgalmi számlára. A jóváírás feltétele, hogy a jóváírásban érintett pénzforgalmi számla a jóváírás időpontjában élő legyen.

Sikeres ajánlásnak minősül, ha a promóciós időszak alatt az ajánlott új Ügyfél és az ajánló által megadott ajánló kóddal a promócióban résztvevő számlacsomaggal számlát nyit és a bankszámlanyitástól számított 2. lezárt hónap végéig, 3 db terhelési tranzakciót hajt végre pénzforgalmi számláján (pl.: bankkártyás vásárlás, készpénzfelvétel pénztárból vagy ATM-ből, elektronikus vagy papírlapú kimenő bankon belüli vagy bankon kívüli átutalás, csoportos beszedés, állandó átutalás). Az utolsó vizsgált időszak 2024. július 31-ével zárul. Új Ügyfél az, akinek a számlanyitását megelőzően min. 3 hónappal nincs az MBH Banknál más mikro- vagy kisvállalati bankszámlája, valamint megfelel a promóciós szabályzatban rögzített ajánlotti feltételeknek.

A Bankunk mellett leányvállalatunk, a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. (székhely: 1138 Budapest Váci út 193., cégjegyzékszám: 01-10-041505; a továbbiakban: „BUPA”) is részt vesz a promóció lebonyolításában, mint platform üzemeltető.
A BUPA egy olyan pénzügyi asszisztens, ami a számlamenedzsmenten kívül teljes körű pénzügyi áttekintést is ad a vállalkozásról. Mivel a felület mobileszközre optimalizált formában is elérhető, így a világ bármely pontján kézben tarthatóak a pénzügyek. Az internetbankkal történő összekötésnek köszönhetően a BUPA képes tranzakciók indítására, számlák kiegyenlítésére, valamint kiállítására. Mivel közvetlen összeköttetésben áll a NAV rendszereivel, így a kötelező adatszolgáltatást is a BUPA végzi. A BUPA számlázóprogramot adószámos magánszemélyek, is teljeskörűen használhatják.
A BUPA számlázóprogram ingyenes igénybevételéhez a programot külön szükséges igényelni a www.bupa.hu oldalon.

Az ajánlott Ügyfél díjkedvezménye a számlanyitástól számított 1 évig él, a lejáratot követően a V2B Vállalati bankszámlavezetés, szolgáltatáscsomagok és kapcsolódó szolgáltatások hirdetmények szerinti standard Lépték Go vagy META szolgáltatáscsomag kondíciói lépnek életbe.
Az MBH Kisvállalkozói Ajánlóprogram további részletei, az Ajánlóra és az ajánlásra vonatkozó részletes szabályok az MBH Kisvállalkozói Ajánlóprogram Promóciós Szabályzatában találhatók.

ADATKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK
Amennyiben a továbbiakban nem kíván híreket, üzleti ajánlatokat kapni az MBH Banktól, bármikor ingyenesen megtilthatja azt a  e-mail címre vagy postai úton az MBH Bank Nyrt.,5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43. címére küldött nyilatkozattal, illetve telefonon is jelezheti tiltakozását a 06 80 350 350-es zöld számon. Kérelmében kérjük tüntesse fel a vállalat nevét (egyéni vállalkozók és őstermelők esetén a nevet), székhelyét és cégjegyzékszámát (egyéni vállalkozók és őstermelők esetén a nyilvántartási számot), illetve adószámát, valamint azt, hogy a kérelem tárgya „DM lemondás”. Az MBH Bank marketing célú adatkezelésiről további részletes tájékoztatás az mbhbank.hu/adatvedelem weboldalon elérhető Marketing tájékoztatókban érhető el.
Az MBH Banknál vezetett bankszámlák az Országos Betétbiztosítási Alap betétbiztosítási védelme alatt állnak.