Enterprise Europe Network követi program

Miről szól a követi program?

A magyar Enterprise Europe Network hálózat egy egyedülálló kezdeményezést indított útjára, az úgynevezett „Enterprise Europe Network Követ” programot, amelynek célja, hogy a Hálózat még hatékonyabban tudja terjeszteni szolgáltatásait a hazai vállalatok között.

Magyarország minden régiójában kinevezésre kerül évente egy-egy cég az Enterprise Europe Network követének. Az év során ezek a követek fogják a Hálózatot képviselni az adott térségben médiamegjelenések, közszereplések és rendezvények során.

Olyan cégek vezető nyerhetik el a tisztséget, akik maguk is megtapasztalták ennek az Európán is túlnyúló üzleti hálózatnak a gyakorlati hasznát, így valóban értő szemmel tudják közvetíteni azt más vállalkozások felé.

Zala megye követei

Tájékozódjon bővebben Zala Megye követeiről.

Zala megye követe – Pete Balázs, Mould-tech Kft, Zalaegerszeg

2020. március 5-én az Enterprise Europe Network éves fogadásán Budapesten kinevezésre kerültek a 2020-2021-es év Enterprise Europe Network Követei. A nyugat-dunántúli régióban a Zala Megyei Vállakozásfejlesztési Alapítvány Enterprise Europe Network követi kinevezését Pete Balázs kapta, a Mould-Tech Kft. értékesítési vezetője.

„Mould-Tech Kft értékesítési vezetője egy innovatív zalaegerszegi vállalkozás kreatív csapatának tagja. A fiatal, ambiciózus szakember 15 éve aktív résztvevője a hazai és nemzetközi beszállító iparnak. Közel 2 évtizedes múlttal rendelkező zalaegerszegi KKV napjainkban már nemzetközi cégcsoporttá nőtte ki magát és ~100 főt foglalkoztató, több európai telephellyel rendelkező vállalat lett. Kiemelkedő szakmai hátterének, illetve folyamatos technológiai fejlesztéseinek köszönhetően innovatív megoldásokat kínál a piac folyamatosan változó igényeire reagálva. Beszállítói tevékenységen túl K+F projekteken is dolgoznak, amelynek eredményeként az idei évben már saját fejlesztésű termékkel lépnek piacra. Cég tevékenységét fennállása óta több körben díjazták: „Zalaegerszeg Innovációs díj” és „Deloitte Automotive Award” formájában.”

Zala megye követe  – Pakainé dr. Kováts Judit, Effix Marketing Kft., Sopron

2016. december 13-án az Enterprise Europe Network karácsonyi ügyféltalálkozó rendezvényén kinevezésre kerültek a 2017-2018-as év Enterprise Europe Network Követei. A nyugat-dunántúli régióban a Zala Megyei Vállakozásfejlesztési Alapítvány Enterprise Europe Network követi kinevezését Pakainé dr. Kováts Judit kapta, az Effix Marketing Kft. marketing vezetője.

Pakainé dr. Kováts Judit a Nyugat-magyarországi Egyetem (NymE) tanszékvezető docense. Munkái között ökotudat-formáló, valamint fából készült termékek népszerűsítését célzó kampányok tervezése, előkészítő kutatása és megvalósítása is megtalálható. Az oktatás mellett 20 éve folyamatos tanácsadói tevékenységet végez az EFFIX-Marketing Kft. egyik tulajdonosaként. A cég az Enterprise Europe Network által felkínált kapcsolatbővítő rendezvényeknek köszönhetően kezdett nemzetközi fejlődésbe. Az így megalapozott kapcsolatoknak köszönhetően összeállt egy pályázati konzorcium, akikkel sikerült közös pályázatot beadni EU-s forrásra. Több külföldi klaszterrel is sikerült hosszú távú együttműködési megállapodást aláírni, mely kapcsolatok nagyon bíztatóak.

Zala megye követe  – Horváth Ferenc, Fa-Feri Kft., Nagykanizsa 

2015. február 25-én az Enterprise Europe Network éves fogadásán kinevezésre kerültek a 2015-2016-os év Enterprise Europe Network Követei. A nyugat-dunántúli régió zalai követi kinevezést Horváth Ferenc kapta, a nagykanizsai székhelyű Fa-Feri Kft tulajdonos- ügyvezető igazgatója.

A FA-FERI Kft. története 1991. januárjában kezdődött, kezdetben 1 fővel, asztalos ipari munkák gyártása, valamint faipari alap- és segédanyagok forgalmazása céljából. A magas szakértelemre alapozva, társaságunk széleskörű megismertetésével sikerült elérni, hogy nagyüzemek, nemzetközi szinten szállodaépítések beszállítójává váltunk, és megrendelőink köre folyamatosan bővült, egyre növekvő bizalommal fordultak cégünk felé. Jelenleg a vállalkozás több, mint 100 főt foglalkoztat. A Cég a 90-esek évek óta kapcsolatban van a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal, Rendszeresen részt vesz tájékoztató előadásokon, információs rendezvényeken, nemzetközi üzletember-találkozókon, szakmai tanulmányutakon. 2 db üzleti megállapodása (PA) üzletember-találkozón szerzett kapcsolatokból jött létre.

Zala megye követe  – Kiss Gergely, Attrecto ZRT., Győr

A nyugat-dunántúli Enterprise Europe Network Követ a 2013-as évben a győri székhelyű Attrecto Zrt. veezérigazgatója, Kiss Gergely. Az Attrecto Zrt. Magyarország legnagyobb okostelefon szoftverfejlesztője. Az Enterprise Europe Network irodával 2011-ben vették fel a kapcsolatot, amelynek eredményeként a vállalkozás saját Enterprise Europe Network  innovációs profilja segítségével új nemzetközi üzleti partnert találhatott. A Hálózat segítségével az Attrecto Zrt. részt tudott venni több nemzetközi üzletember találkozón (többek között Kínában és Törökországban), valamint további nemzetközi szakvásárokon és üzletember találkozókon (CeBit Hannoverben, Mobile World Congress Barcelonában) terveznek részt venni a közeljövőben a Network segítségével. Az eredményes külföldi reprezentáció eredményeként az Attrecto Zrt. sikeres üzleti megállapodást kötött egy kínai vállalkozással és jelenleg is aktív kapcsolatban vannak több külföldi vállalkozással is. Az Attrecto Zrt. a kialakított nemzetközi kapcsolatokon túl folyamatos tájékoztatást kapott nemzetközi pályázati lehetőségekről is.

Keressen minket!

Telefon
+36 92 316 033

E-mail

Ügyfélszolgálat
8900 Zalaegerszeg, Köztársaság u. 17.
8360 Keszthely, Szalasztó utca 22.
8960 Lenti, Deák Ferenc utca 4.
8800 Nagykanizsa, Sugár utca 10.

Ügyfélfogadás
Hétfő – Csütörtök: 08:00–15:30
Péntek: 8:00–14:00

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kövessen minket!