A Magyar Multi Program szaktanácsadója lett az Effix Marketing Kft.

A cég marketing vezetője – Pakainé dr. Kováts Judit – 2016 decembere óta az Enterprise Europe Network Zala megyei követe.

A kkv-stratégia kiemelkedő elemének tartott Magyar Multi Program a nagy növekedésű vállalkozásokat célozza meg. A program a nagy növekedési potenciállal bíró, innovatív és exportképes termékeket, illetve szolgáltatásokat előállító kkv-k megerősítését tűzte ki célul. 

A program szakmai támogatást ad a növekedési célok eléréséhez. Támogatják a kiválasztott vállalkozások termék- és szolgáltatásfejlesztési elképzeléseit, márka- és arculatépítését, a külpiacra való kijutását, a humán erőforrást, továbbá stratégiai és pénzügyi tanácsadást biztosítanak számukra. Nem csupán pénzt, hanem hosszú távú partnerséget, konzultációt, a kitörési lehetőségek közös megkeresését kínálják az MMP keretében.

EEN követünk Pakainé dr. Kováts Judit kollégáival, az EFFIX-Marketing Kft. csapatával a következő fejlesztési kategóriákban kaptak minősített szakértői címet egy szigorú minősítési rendszer alapján:

      • marketing tanácsadás, márkaépítés,
      • arculati és grafikai tervezés,
      • valamint kommunikációs tervek készítése.

Reméljük régiónkból több cég is a nyertes 50 cég közé fog tartozni!

Mind a pályázói, mind a szakértői szereplőknek sok sikert kívánunk!