Építőipari konferencia dán, svéd, norvég és más nemzetközi befektetők, ingatlanfejlesztők, generálkivitelezők, nagyvállalkozók, alvállalkozók és építőipari szakemberek részvételével.

Helyszín: Koppenhága, Hotel Marriott
Időpont: TBC (Várhatóan 2023 novembere)
Weboldal: https://bncc.buildingnetwork.dk/

Az évente megrendezésre kerülő BNCC eseményen dán, svéd, norvég és más nemzetközi befektetők, ingatlanfejlesztők, generálkivitelezők, nagyvállalkozók, alvállalkozók és építőipari szakemberek vesznek részt. A konferencia számos lehetőséget kínált kapcsolatépítésre, vállalati standok meglátogatására, és a jövőbeli, többmilliárdos skandináv és balti tervezési és építési projektek terveit bemutató előadások meghallgatására.

A 2022-es, 150 fős konferencián többek között felszólaltak a dán, svéd, és norvég közutakért felelős hatóságok, a koppenhágai és a stockholmi metróhálózatok fejlesztésért felelős hivatalok, és olyan nemzetközi gigaberuházásokért felelős vállalatok is, mint pl.: a Németországot és Dániát összekötő Fehmarnbelt alagútért felelős SICE-COBRA konszern, vagy a Lengyelországot, Litvániát, Lettországot, Észtországot és Finnországot összekötő Rail Baltica vasúthálózat észt projektfelelőse.

A konferencián limitált számban vállalati standokkal való megjelenésre is van lehetőség.