Csoportos mentorálások a Forrás projektben

2021-ben Zala megyében 15 alkalommal került sor csoportos mentorálásra az Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon című, GINOP-5.1.9-2017-00010 számú projekt keretében. A rendezvényeken a projekt keretében létrejött vállalkozások számára személyesen, illetve a vírushelyzet miatt többségében online módon zajlott a mentorálás.


A csoportos mentorálás a következő fő témákat érintette: MÁK beszámoló elkészítése és benyújtása, pénzügyi tervezés, projekttevékenységek tervezése, projektzárás, projektzárással kapcsolatos feladatok, tudnivalók, fenntartási időszakkal kapcsolatos tudnivalók, helyszíni ellenőrzéssel kapcsolatos tudnivalók.


Ugyan a mentorálási szolgáltatás a projekt zárásával megszűnt, de a ZMVA továbbra is segítséget nyújt a projektben létrejött vállalkozásoknak, ezért a továbbiakban is állunk rendelkezésre a projektet érintő kérdésekben, valamint vállalkozásfejlesztési támogatásokkal, személyre szabott hitelkonstrukciókkal és pályázati lehetőségekkel kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeinken: 

+36 92 316 033 | +36 30 995 6093 |