Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány energiatudatos rendezvényt szervezett Zalakaros fürdővárosában 2020.08.12-én, szerdán.

Az ingyenes rendezvény célja az energiatudatos életmód értékeinek és eszközeinek népszerűsítése, az épületek energiatudatos üzemeltetése, az energiafelhasználás csökkentése, valamint a megújuló energia felhasználása. A esemény során számos érdekességet hallhattak az érdeklődők az iskolák energetikai fejlesztési lehetőségeiről, valamint szemléltető építőipari anyagok, elemek megtekintésére is lehetőség volt.

A szervezők ötletes, ügyességi és interaktív játékokkal is kedveskedtek a gyermekek és felnőttek számára egyaránt, hiszen az környezettudatos szemléletformálást már egészen kiskorban fontos elkezdeni.

Az Alapítvány bízik abban, hogy a rendezvény hozzájárult a kompetens és felelős magatartás elterjedéséhez az energiatudatos életmód értékeinek és eszközeinek népszerűsítésével.

A „Környezet és energiahatékonyság fejlesztés finanszírozása oktatási intézményekben”- FEEDSCHOOLS című, CE1014 számú projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

További információ: Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, FEEDSCHOOLS projekt