Nemzetközi üzleti-, K+F- vagy projekt-partnert keres?

  • Ajánlatát vagy igényét közvetlenül is eljuttatjuk nemzetközi irodáink felé!
  • Keressen Ön is az ajánlatok között az adatbázis nyilvános keresőfelületén!
  • Ha Ön is szeretne bekerülni ajánlatával vagy igényével, keresse kollégánkat!

Néhány aktualitás a majdnem 6000 partnerkereső profilból:

Beszállítókat keres egy a HORECA szektorban több mint 28 éve jelen lévő olasz vállalat. A cég minden terméke – evőeszközök, kiegészítők, porcelánok és terítők – teljes egészében kézzel készül. A társaság jelenleg külföldi porcelán és szövetgyártókat keres, mint például pamutból, lenből és más különböző szálak keverékéből készült asztalterítő, frottír és vászon lepedők, törölközők.
Egy német vállalat, amely ipari tartók és egyéb fémszerkezeti termékek tervezésére, gyártására, forgalmazására, szállítására és beépítésére szakosodott, olyan öntvénygyártókat keres, akik a DIN 1681-1985 szabvány szerinti feszítőbilincseket gyártanának beszállítói szerződés alapján.
Egy osztrák kkv új kereskedelmi partnereket, termelőket keres mezőgazdasági takarmányok és élelmiszer-alapanyagok vonatkozásában az EU egész területén. Olajos magvak, gabonafélék, növényi olaj és száraz gyümölcsök felvásárlása és viszonteladása érdekli őket. A kkv a leendő partnerekkel forgalmazási szolgáltatási megállapodást vagy beszállítói megállapodást kötne.
Egy francia vállalat rendszeresen szerez be használt élelmiszeripari gépeket vagy akár üzemeket az agrár-élelmiszeripari vállalatoktól szerte a világon. Elsősorban pékség, és kekszek vonatkozásában keresnek partnereket, de csokoládé-, cukrász-, tej-, sajt-, hús- és csomagolási ágazatokat is érinti a tevékenységük.
Egy német családi vállalkozás, ami furatmérési megoldásokra és a megmunkálóközpontokban történő automatikus folyamatközi mérés komplex projektjeire specializálódott, olyan kereskedelmi képviselőket keres Magyarországon, akik tapasztalattal rendelkeznek a méréstechnika, az ügyfélszerzés, és a mérőszoftverek vonatkozásában.
Egy osztrák kemping és a Vanlife kompetenciaközpont a normál furgonokat lakóautókká alakítja át. Az MAN TGE számára magas tetőszerkezetet, a VW T6 számára pedig funkcionális oldalkarosszériát fejlesztettek ki. A cég olyan megbízható partnert keres az EU-n belül alumínium fémmegmunkáláshoz, aki CNC marás, hajlítás, lézervágás, eloxálás, KTL és porfestés szakterületeire specializálódott.

További információkért keresse kollégánkat!

Simon Gábor

Enterprise Europe Network projekt munkatárs

E-mail: een [at] zmva.hu