Nemzetközi üzleti-, K+F- vagy projekt-partnert keres?

  • Ajánlatát vagy igényét közvetlenül is eljuttatjuk nemzetközi irodáink felé!
  • Keressen Ön is az ajánlatok között az adatbázis nyilvános keresőfelületén!
  • Ha Ön is szeretne bekerülni ajánlatával vagy igényével, keresse kollégánkat!

Néhány aktualitás a majdnem 6000 partnerkereső profilból:

Egy északnyugat-lengyelországi kkv, amely hajtermékeket gyárt és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt, teljesen természetes, vegán haj- és arcszőrzet-termékeket és -kiegészítőket keres kizárólagos forgalmazásra (kereskedelmi megállapodás) Lengyelországban. A cég már együttműködik olasz partnerekkel és forgalmazza termékeiket, de szeretné bővíteni a választékot és új termékekkel bővíteni kínálatát. Különösen érdeklődik a skandináv beszállítók iránt, de kész együttműködni más országok termelőivel is.
Egy német orvostechnológiai specialista értékesítési partnereket és gyógyszertári beszállítókat keres a biztonságos és megbízható gyógyszeradagolásra szolgáló egyedülálló digitális megoldásukhoz. Kereskedelmi megállapodás keretében történő együttműködést keresnek.
Egy egyedi szoftverekre, alkalmazásfejlesztésekre, felhőmegoldásokra, mesterséges intelligenciára és gépi tanulásra specializálódott szlovén szoftverfejlesztő cég új partnereket keres. Testre szabott technológiai megoldásokat kínál, amelyek a digitális képességek fejlesztésére irányulnak vállalkozások, induló vállalkozások és szervezetek számára, akiknek mesterséges intelligencia-vezérelt technológiákra van szükségük. A cég különféle együttműködési modellekre is nyitott, és széleskörű tapasztalattal, magas színvonalú megoldásokkal és a kivételes eredmények elérése iránti elkötelezettséggel rendelkezik.
Kiváló minőségű csecsemő, gyermek és női kasmír ruházati cikkeket gyártó francia cég szeretné újragondolni a gyártást Európában.
Egy német vállalat hidrogénen és vasoxidon alapuló energiatárolási eljárást kínál. A vállalat hosszú távú partnert keres méréstechnika és üzemmérnöki területen működő beszállítókkal, és/vagy kapcsolatot keres SOFC és SOEC beszállítókkal, hidrogénalapú belsőégésű motorok (ICE) gyártóival és rendszerintegrátorokkal.
Egy osztrák cég fém madárházak gyártóit keresi, amelyek nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra és a termékminőségre. Termékeiket csak az interneten értékesítik, és az aktuális eladási adatok és a piaci trendek alapján választják ki a termékeket.

További információkért keresse kollégánkat!

Simon Gábor

Enterprise Europe Network projekt munkatárs

E-mail: een [at] zmva.hu