Örömmel tájékoztatjuk, hogy a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség közösségi magyar standdal részt vesz a 2023. évi Transport Logistic szakkiállításon, amely előreláthatólag 2023.05.09-05.12. között kerül megrendezésre Münchenben.

A Transportlogistic kiállítás a világ vezető logisztikai, mobilitási, informatikai és ellátásilánc-menedzsment kiállítása, mely 1978 óta kerül megrendezésre. A HEPA 2023. évben első alkalommal vesz részt a kiállításon. 60 m2-es közösségi standon 6 kiállító cég számára biztosít bemutatkozási lehetőséget.

Ezúton szeretnénk meghívni Önt kiállítónak a HEPA szervezésében megvalósuló magyar közösségi standra. Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a kiállítói helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, így a jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk befogadni.

Kérjük, amennyiben cégük részt kíván venni kiállítóként a Transport Logistic 2023 szakkiállítás magyar nemzeti standján, szíveskedjenek a regisztrációs lapot (amely tartalmazza a Részvételi feltételeket, az ÁSZF-et és az Adatvédelmi tájékoztatót) 2023. február 3-ig kitölteni, cégszerűen aláírva elektronikus úton visszaküldeni a e-mail címre.