Találkozzon újra személyesen üzleti partnereivel és a piac legmeghatározóbb szereplőivel a MENTA konferencián!

Az elmúlt bő egy év megmutatta, hogy a digitalizáció és a technológia erősebb, mint valaha – így az erre épülő piac és iparágak olyan utat járhatnak be, amilyet az elmúlt években talán egyszer sem. A várhatóan újra felfutó, megerősödő piaci folyamatok és maga a digitális gazdaság azonban nem mindegy, hogy milyen irányban, erővel és döntések mentén fejlődik, ezért a MENTA szereplői, előadói ebben fognak útmutatást, segítséget adni.

Ízelítő a MENTA témáiból és előadásaiból:

A konferencián felfedjük, hogy a digitális üzlet(i élet) mélyén milyen összefüggések, “leíró nyelvek” dolgoznak, mik azok a mozgatórugók és alkotóelemek, amelyek nélkül nincs siker.

Amennyiben szeretnél részt venni a konferencián, kattints ide: Regisztrálni szeretnék

Amennyiben munkatársaidat regisztrálnád, vagy többen szeretnétek egyszerre regisztrálni, kattints ide bejelentkezés után: Tömeges regisztráció

Amennyiben további kérdésed van a regisztrációval kapcsolatban, GYIK oldalunkon válaszolunk a leggyakrabban feltett kérdésekre.

Újrakódolt üzlet: mi és mennyire változott meg a digitális gazdaságban? Melyek azok a legfontosabb trendek és folyamatok, amelyek meghatározóak lesznek az iparág számára a következő években?

  • Sebők Katalin (az NKFIH elnökhelyettese) Az innováció útján – ökoszisztéma, források, kihívások
  • Tápai Tamás (a 4iG informatikáért felelős vezérigazgatóhelyettese) – Versenyképesség a hazai és nemzetközi IT piacon
  • Pogátsa Zoltán (közgazdász) – Mit és hogy változtathat meg a digitális jegybank pénz?

Felelős üzleti döntések: a magváltozott üzleti és technológiai környezet milyen döntéseket és stratégiát követel meg a vezetőktől? Hogyan lehet gyorsan, hatékonyan alkalmazkodni?

  • Michelisz Norbert (autóversenyző) – Élre törnek minden áron: a sport és az üzlet közös metszetei – beszélgetés Szujó Zoltánnal
  • Chris Mattheisen (a Microsoft Magyarország ügyvezetője) – Az adatvezérelt cég
  • Munkáltatói felelősség az IT szektorban – beszélgetés a hazai bootcamp cégekkel, egyetemekkel és piaci szereplőkkel diverzitásról, képességekről, és azok hiányáról.

Skálázható kódok/Export: gyakorlati tanácsok, tapasztalatok, know-how. Beszélgetések, workshopok, előadások arról, hogy a piaci szereplők hogyan skálázzák es teszik ellenállóvá üzletüket.

  • Dikházi Péter (Blue Guava Technologies) – Szolgáltatásfejlesztés a nemzetközi vizeken
  • Dr. Ágostházy Szabolcs (Európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár, Miniszterelnökség) -A 2021-2027-es időszak stratégiai lehetőségei és operatív teendői a digitális ökoszisztéma fejlesztése érdekében
  • Merre tart és hová juthat a hazai e-kereskedelem? – e-commerce témájú panelbeszélgetés a hazai Google és meghatározó piaci szereplők részvételével.

A program végén szórakoztató előadásokkal és beszélgetésekkel vezetjük fel a Gyurós-díjak átadását, amit fogadás és vacsora követ. A nap folyamán, valamint a konferencia másnapján workshopokkal, párhuzamosan folyó szakmai beszélgetésekkel várjuk vendégeinket startup, források, valamint kiberbiztonság témákban.

Programok és részletek

Regisztrálj most! (A regisztráció legkésőbb szeptember 22-én zárul. A jegyek száma korlátozott!)

Regisztrálni szeretnék

Amennyiben munkatársaidat regisztrálnád, vagy többen szeretnétek egyszerre regisztrálni, kattints ide bejelentkezés után:

Tömeges regisztráció

Amennyiben további kérdésed van a regisztrációval kapcsolatban, GYIK oldalunkon válaszolunk a leggyakrabban feltett kérdésekre.

Kérdéseket a email címre várjuk!