🚀 Értékes lehetőséget és valódi eredményeket növelő szakmai workshopokat tartogat a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány 12 részből álló, fejlődést és tapasztalatszerzést támogató rendezvénysorozata!

🤝 VOSZ Tagoknak Extra Előny: Tekintettel arra, hogy a VOSZ elkötelezett a rendezvénysorozat megvalósulása mellett, támogatásának köszönhetően az újonnan belépő és a már VOSZ tagok részére a részvétel díja 135.000,- Ft + Áfa, a 270.000,- Ft + Áfa helyett!

👥 A RajtUp – Lépj az “Elérem a céljaimat” mezőre! – Üzlettámogatási és fejlődési program vállalkozói ötlettel, vagy már meglévő vállalkozás fejlődését célzó tervvel rendelkező  vezetőknek szól, akik mikro- és kisvállalkozást irányítanak, üzleti tevékenységüket újragondolnák, vagy fejlesztenék, vagy éppen vállalkozást terveznek indítani.  

📅 A Program hibrid megvalósítású, így online és offline alkalmakból tevődik össze, az egymásra épülő modulok  2024. március 1. – 2024. április 29. között kerülnek megrendezésre.

🌐 További részletek és a jelentkezés módja a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány honlapján találhatóak meg: https://seed.hu/rajtup/