A Speed Match International Networking Event 2024 2024. május 28-29-én kerül megrendezésre. Az esemény a légiközlekedési, vasúti és autóipari szektorra összpontosul. A cél, hogy a hasonló termelési képességekkel rendelkező cégek keresztkapcsolatokat alakítsanak ki, üzleti hálózatukat bővítsék.

Ez az esemény nagyvállalatoknak, kkv-knak, kamaráknak, klasztereknek, befektetőknek, közintézményeknek és egyesületeknek egyedülálló lehetőséget kínál üzleti és technológiai partnerségek létrehozására előre egyeztetett 1-1 találkozón keresztül.

A kétoldalú találkozók 20 percesek az egyes résztvevők elérhetősége, érdeklődési köre és céljai szerint. Annak érdekében, hogy a résztvevők megfelelő partnert találjanak, minden résztvevő köteles legalább egy elemet kiválasztani a „Piactéri lehetőségek” közül.

A regisztráció ingyenes.

Fókuszpontok:

Légi közlekedési ágazat
Motoralkatrészek gyártása, szerkezeti részek, lemezalakítás, szerszám- és fúvókagyártás, precíziós esztergálás, kábel- és kábelköteg, speciális eljárások, felületkezelés, összeszerelés, integráció stb.

Vasúti Ipar
Mozdonygyártás, kocsi- és alkatrészgyártás, kabin, forgóváz, dízelmotor, fékrendszer gyártás, jelzőmegoldások, áramrendszerek és kábelezés, pontos öntés, precíziós megmunkálás, összeszerelés, festés, bevonat stb.

Autóipari beszállítói ipar
Teherautók, kishaszonjárművek, hajtásláncok, motor és motoralkatrészek, tengelytestek, tűzoltó járművek, mentőjárművek, autóemelők, járműajtó-zárrendszerek, utánfutó, tálcák, ülésrendszerek, felnik, kezelőfülke, alváz, tengelytengely, gyártása hátsó hajtómű tengely és autóalkatrészek stb.

Bővebb informácó, regisztráció, már jelentkezett résztevők megtekintése:
https://speed-match-2024-international-networking.b2match.io/