Május végén zárul az Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon című, GINOP-5.1.9-2017-00010 számú projekt.

A programban résztvevők segítséget kaptak üzleti tervük elkészítéséhez képzések, tanácsadás és mentorálás keretében. Megismerték a vállalkozási formák típusait, alapvető jogi, pénzügyi, gazdálkodási, munkaszervezési, és irányítási tudást szereztek. Ügyféltalálkozókon, workshopokon, közös fórumokon vettek részt újonnan megalapított vállalkozásuk sikeressége érdekében.
Büszkék vagyunk, hogy a projekt keretében célként kitűzött 878 újonnan alapított vállalkozáshoz képest 958 jött létre és közülük egy év elteltével 954 működik.

A Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány tapasztalt munkatársai rugalmas, ügyfélközpontú hozzáállással személyesen, telefonon és írásos tájékoztatással közreműködtek a projekt sikeres megvalósításában. Az újonnan alapított és a már régóta működő vállalkozások számára a továbbiakban is folyamatosan állunk rendelkezésre pályázatírási, mikrohitelezési és Széchenyi-kártya ügyintézés szolgáltatásokkal egyaránt.

Elérhetőségeink: +36 92 316 033 | +36 30 995 6093 |