Saját Forrásból Finanszírozott Helyi Mikrohitel Program (SFFHMP)

Kamat:

   • A kamat mértéke a naptári negyedév első napján érvényes jegybanki alapkamat + 1 %, melyet olyan ügyfeleink vehetnek igénybe, akiknek korábban már volt mikrohitelük és 30 napnál nagyobb késedelembe nem estek, a többi esetben a kamat mértéke a naptári negyedév első napján érvényes jegybanki alapkamat + 2 %.. A kamat a jegybanki alapkamat + 4%-ra ugrik amennyiben az aktuális törlesztési kötelezettsége 15 napos késedelmet szenved. Az ügyleti kamat negyedévente módosul, a naptári negyedév első napján érvényes jegybanki alapkamat mértéke szerint.

    Késedelmes fizetés esetén késedelmi kamatot kell alkalmazni, amelynek mértéke a lejárt tőkére az ügyleti kamaton felül évi 6%, és a meg nem fizetett kamatra szintén évi 6%.

Hitelcél:

   • Gazdasági tevékenység elindításához, tevékenység bővítéshez, vagy beruházáshoz kapcsolódó finanszírozások, ideértve az e feltételeknek megfelelő forgóeszköz-beszerzéseket is. (forgóeszközök: egy termelési ciklus során elhasználódnak, vagy értékük teljes egészében az előállított új termék részévé válik, pl. alapanyagkészlet, árukészlet, üzemanyag vásárlására)

Hiteligénylők köre: devizabelföldinek minősülő, a Magyarország területén székhellyel, illetve az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén fiókteleppel rendelkező mikro- és kisvállalkozások.

Hitel összeg: 500.000.- Ft – 8.000.000.- Ft

Önerő: 10 %

Futamidő: 1 – 13 év

Türelmi idő: maximum 1 év

Biztosíték: a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által előzetes ügyfélvizsgálata alapján ingatlanfedezet, illetve kezességvállalás mellett.

Alapkritériumok minden konstrukció esetében, hiteligénylést kizáró okok:

Nem igényelhet olyan vállalkozás,

   • amely ellen csőd felszámolási vagy végelszámolási eljárás van folyamatban, és/vagy amelynek kiegyenlítetlen lejárt köztartozása van (kivéve, amennyiben az adóhatóság számára fizetési halasztást vagy részletfizetést engedélyezett);
   • amely a Hitelszerződés megkötésének idején az üzletszerű működéshez szükséges jogerős hatósági engedélyekkel nem rendelkezik;
   • amely az adott, illetve az azt megelőző két pénzügyi év során az EU Bizottság 1998/2006/EK rendeletében meghatározott összeghatár felett részesült, illetve részesülne csekély összegű (de minimis) támogatásban;
   • akivel szemben a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. üzletszabályzata alapján kezességet kizáró körülmény áll fenn;
   • amely negatív saját tőkével rendelkezik, vagy a saját tőke nem éri el a törvényi minimum 50%-át.

Hitelkérelem online benyújtási lehetőség: elérhető 

Termék igénylése a www.credinfo.hu online felületen keresztül történik.

Online kérelem kitöltési útmutatót ITT talál.

Amennyiben az online felületen nyújtja be a hitelkérelmet, kérjük előzetesen vegye fel a kapcsolatot

munkatársainkkal, annak érdekében, hogy a vállalkozása a legmegfelelőbb konstrukción keresztül jusson forráshoz. Amennyiben az online hitelkérelem rögzítése során további kérdése merül fel, bátran keresse kollégáinkat.

Dokumentumok:

Keressen minket!

Telefon
+36 92 316 033

E-mail

Ügyfélszolgálat
8900 Zalaegerszeg, Köztársaság u. 17.
8360 Keszthely, Szalasztó utca 22.
8960 Lenti, Deák Ferenc utca 4.
8800 Nagykanizsa, Sugár utca 10.

Ügyfélfogadás
Hétfő – Csütörtök: 08:00–15:30
Péntek: 8:00–14:00

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kövessen minket!